أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

السمك المشوى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1 السمك المشوى في الأحد 02 أغسطس 2009, 6:06 am

maha

avatar
لاعب محترف
لاعب محترف




..المقادير :




-سمك بوري أو أي نوع تفضليه


-رده (نخاله الدقيق)


-ملح وليمون وشطه يرش بهم السمك بعد الشوي ولو السمك صغير زي السردين يفضل عدم أضافه الماء للتبيله




..الطريقه:




-يرش السمك بالرده ويرفع علي صاج ساخن أو يدخل الفرن ( وأنا بشويه فالفرن علشان كده مش بعرف أصور الخطوات)


-يقلب علي الجانبين ثم تهدأ النار حتي يجف ماؤه لو حجم السمك كبير


-يخرج من الفرن ويرش فورا بالملح والليمون والشطه ويغطي جيدا جداااا

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى