أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

السمك المشوى

اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1 السمك المشوى في الأحد 02 أغسطس 2009, 6:06 am

maha

avatar
لاعب محترف
لاعب محترف




..المقادير :




-سمك بوري أو أي نوع تفضليه


-رده (نخاله الدقيق)


-ملح وليمون وشطه يرش بهم السمك بعد الشوي ولو السمك صغير زي السردين يفضل عدم أضافه الماء للتبيله




..الطريقه:




-يرش السمك بالرده ويرفع علي صاج ساخن أو يدخل الفرن ( وأنا بشويه فالفرن علشان كده مش بعرف أصور الخطوات)


-يقلب علي الجانبين ثم تهدأ النار حتي يجف ماؤه لو حجم السمك كبير


-يخرج من الفرن ويرش فورا بالملح والليمون والشطه ويغطي جيدا جداااا

الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى